Astrid Lindgrens värld är ett äventyr för vuxna och barn

Du känner säkert till alla Astrid Lindgrens sagor och berättelser. Det är trots allt det som nästan alla har vuxit upp med på ett eller annat sätt. Både i bokform men också i form av filmer och serier. Du kan därmed se till att du ger dina barn en fantastisk upplevelse. En upplevelse som du också kommer att uppskatta. För det är idag möjligt att gå på Astrid Lindgrens Värld och möta de här berättelserna i det verkliga livet. Där du kan möta välkända karaktärer du läst om sedan du var liten.

Ett möte som både du och dina barn kommer att se som ett äventyr. För det ska verkligen vara roligt och spännande att utforska världen som Astrid Lindgren byggde upp. En värld fylld med mod och unika personer. Att se kampen mellan det onda och goda i Bröderna Lejonhjärta eller att se Pippi Långstrumps starka karaktär. Det är mycket som väntar på dig från böckerna som kommer att ta dig tillbaka till barndomen.

Besök Astrid Lindgrens värld

Att ge sig ut på nya äventyr tillsammans med Pippi, Kalsson på taket och Bröderna Lejonhjärta. Tänk dig att se alla de karaktärerna du föreställt dig på riktigt. Att möta en ny värld som du redan är välbekant med. Besök Astrid Lindgrens värld och utforska med dina barn en plats som du verkligen kommer att uppskatta. Där du kan känna att du redan är hemma då du är så välbekant med historierna och berättelserna. Ge dig ut i en sagovärld och se om karaktärerna du möter överensstämmer med din egen bild av hur de såg ut. Ett roligt äventyr som du och dina barn kommer att uppskatta.