Trädfällning i Karlskrona

Om du ska fälla träd i Karlskrona så kanske du har flera olika träd eller bara ett som är i vägen. Om detta eller dessa träd står i närheten av bostäder, fastigheter eller elledningar så kan det vara farligt att utföra en trädfällning på dessa träd. Eftersom att trädet kan falla åt fel håll och förstöra dina eller andras egendomar, speciellt om man inte har dem rätta verktygen och utbildningen för yrket. Om en olycka skulle inträffa och du är ensam kan det vara svårt att ta sig från platsen själv. Därför är det viktigt att meddela dina närstående om vart du ska utföra en trädfällning om du är ensam. Det är väldigt bra att kontrollera träden som finns runtomkring det träd du ska fälla så att du är uppmärksam på svaga träd i närheten.

Om du vill ha hjälp med trädfällning i Karlskrona kan du kontakta Blekinge Arboristtjänst AB. Då det krävs en kunnig person som har utbildat sig till en arborist som sågar av trädet bit för bit genom att klättrar upp i trädet. Då finns det en också mindre risk att grannskapet tar skada eftersom att det blir mer en skyddad omgivning. Ingen kommer till skada när det utförs av ett professionellt företag.  

Varför ska en arborist utföra en trädfällning?

Genom att anlita en arborist som utför din trädfällning får du hjälp av en person som under sin utbildning har lärt sig om trädens behov av omsorg. Att dem har kunskap om och har vad som krävs för att en trädfällning ska utföras på rätt sätt. Första mötet du har så kommer du få rekommendationer på vad för hjälp du behöver med att utföra en trädfällning på trädet eller träden och vad som krävs för att utföra jobbet på bästa sätt.​​​​